Семинар на нотариуси от страната на 30 и 31 октомври 2010 година в зала „Средец” на хотел „Рила” в курорта Боровец

Уважаеми колеги,Имам удоволствието от името на Съвета на нотариусите на Нотариалната камара на Република България, да Ви поканя да участвате в есенния семинар с нотариуси от страната, който ще се проведе съвместно с прокурори и съдии от ВКС и ВКП,  представители на МВР и ГРАО, както и преподаватели от Юридическия факултет на Софийски университет „Св. Кл. Охридски” на 30 и 31 октомври 2010 година в зала „Средец” на хотел „Рила” в курорта Боровец.

На семинара ще се разискват следните теми :

1. „Проблеми на правоприлагането на чл. 212 от  НК” с лектор Петър Раймундов,  прокурор във ВКП

2. Достъпът на нотариусите до Националния автоматизиран информационен фонд за българските лични документи – „Национален регистър на българските лични документи” с лектори специалисти от Дирекция „Комуникационни и информационни системи” на МВР и ІТ специалистът на Нотариалната камара

3. Достъпът на нотариусите до националната база данни „Население” с лектори г-жа Маргарита Иванова, началник отдел „Методология и контрол” в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, както и специалисти от отдел "Електронна обработка на информацията" на МРРБ.

Семинарът ще започне на 30 октомври 2010 година от 10.30 часа в зала „Средец” на хотел „Рила”.

Заявки за участие в семинара и традиционната вечеря  се правят в Нотариалната камара до 18.10.2010 г. по телефона или на e-mail : chamber@notary-chamber.org. Цената на традиционната вечеря, която ще се състои на 30 октомври 2010  година от 20.00 часа, е 70 лв. Заплащането на вечерята ще стане при служителите на Нотариалната камара.     

Заявки за резервация на стаи се правят директно в хотел „Рила” поименно от всеки един участник до 18.10.2010 г. на телефоните на хотела : 0750 / 3 22 95 ; 0750/ 3 26 58 или на e-mail: rila@borovets-bg.com ; rila-travel@borovets-bg.com. При направена резервация, се издава проформа фактура от хотела, по която се прави превод на сумата за нощувките.

Промени и анулации без неустойка може да се извършва 5 дни преди настаняване. При непристигане на гост/гости се заплаща неустойка в размер на 1 нощувка със закуска.  Условията и начина за резервация на стаи в  хотел „Рила” можете да видите по-долу.

Програмата на семинара можете да видите ТУК

   Димитър Танев   Председател на Съвета на нотариусите на    Нотариалната камара

Условия и начин за резервация в хотел „Рила”по време на семинара на  Нотариалната камара в периода 29.10.-31.10.2010 г.

 Настаняване

Цена на стая на ден на база нощувка със закуска: Единична стая/ студио:                 38.00 лв.Двойна стая/ студио за 2-ма:         50.00 лв.Студио за 3-ма:                              60.00 лв.Студио за 4-ма:                              70.00 лв.

В цената са включени: нощувка, закуска на блок маса, ползване на фитнес, басейн и джакузи, паркинг, хотелска застраховка, курортна такса и  ДДС.